Sibaris d.o.o.Osijek
Kolači
Štovani građani,

Došlo je vrijeme kada su ljudi više nego ikada skloni podariti svom osjetljivom i istančanom osjetilu okusa mala slasna zadovoljstva u obliku najrazličitijih, pa i najneobičnijih slavonskih domaćih kolača.

Slavonski kolači su neizbježna poslastica na svim prigodama ovoga podneblja, uspješno će odagnati samoću i tugu, teisto tako uzdići radost i veselje na najviši nivo.

Vrijedni stručnjaci s područja gastronomije još uvijek nisu rekli sve o mogućnostima pripreme kolača. Stalno se pripremaju novi recepti, ali će stari tradicionalni kolači uvijek imati svoje visoko počasno mjesto.

Za Vas smo se potrudili i uspjeli načiniti izbor starih, tradicionalnih domaćih kolača od izvornih materijala iz požutjele bilježnice bake Kate.

Bila bi nam osobita čast da nas posjetite u Divaltovoj 14 i uvjerite se u kvalitetu naših domaćih kolača u trgovini "Katini kolači" po vrlo prigodnim cijenama.

Naš program:
Kolači: suhi kolači, dijetalni kolači, kremasti kolači, peciva, kolači od dizanog i lisnatog tijesta
Torte: obične, dijetalne, čokoladne, dječje, svečane svatovske

Pozdravljamo Vas i očekujemo vaš cijenjeni posjet uz mogućnost telefonske narudžbe od ponedjeljka do subote od 8:00 do 20:00 sati

Također primamo narudžbe za svatove, rođendane, krizme, prve pričesti, krštenja, obljetnice, razne zabave i dr. ...

Trgovina "Katini kolači", Divaltova 14, Osijek
Tel: 031/575-303
Mob: 098/907-2407
e-mail: sibaris.kolaci@gmail.com
Facebook    Facebook