Sibaris d.o.o.Osijek
Građevina
Lokacija Stambena zgrada u Ružina 20 pozicionirana je na lokaciji u centru Osijeka, u mirnoj zoni, u neposrednoj blizini trga Ante Starčevića. Zahvaljujući svom položaju, zgrada je namijenjena onima koji žele da im svi sadržaji koje nudi centar grada budu lako dostupni, a opet žele imati dovoljno životnog prostora, te udobnost i komfor koji pružaju nova arhitektonska i građevinska rješenja. Nabrojat ćemo samo neke od sadržaja koji se nalaze u neposrednoj blizini novogradnje, a više su no bitni za kvalitetno i jednostavno odvijanje života (zračna linija):

• Trg dr. Ante Starčevića – 250 m

• Konkatedrala sv. Petra i Pavla – 250 m

• Hrvatsko narodno kazalište – 200 m

• Promenada – 350 m

RAZNOLIK IZBOR - Projekt Sibaris jedinstven je po širokom izboru stanova u početnoj ponudi. U novogradnji se nalazi 20 stanova. Sigurno je da ćete bilo kojim izborom dobiti moderno i kvalitetno izveden stan u samom centru Osijeka. Osim lokacijom i kvalitetom, tvorci projekta žele udovoljiti željama i potrebama zahtjevnijih kupaca i širinom ponude stanova. Zgrada je sastoji od prizemlja i pet katova koji su međusobno povezani dizalom i stubištem. Stanovi smješteni u stambenoj zgradi Sibaris različiti su po kvadraturi, broju soba, rasporedu i smještaju unutar zgrade i pojedinih etaža. U katalogu se nalaze dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi. Površine se protežu od 28 pa sve do 99 četvornih metara.

PARKING - Bez obzira na poslovičnu parkirnu napučenost centra Osijeka, stanovnici zgrade neće imati tih problema jer se parkirna mjesta nalaze na samoj parceli.

PROČELJA I VANJSKI OTVORI - Arhitektonski koncept zgrade omogućio je kvalitetnu orijentaciju svih stanova s obzirom na osunčanje i vizure, a svi vanjski otvori (prozori i sl.) su od PVC-a s troslojnim IZO staklom ispunjenim plinom. Pročelja zgrade su kvalitetno termoizolirana što rezultira minimalnom potrošnjom energije.

GRIJANJE I KLIMATIZACIJA - U svim stanovima bit će proveden sustav grijanja. Stanovi će biti grijani klasičnim radijatorima. Stanovi su također opremljeni etažnim plinskim grijanjem s individualnim plinskim uređajem za pripremu tople vode. Sporedne prostorije stanova su opremljene radijatorima.

SIGURNOST - Iza sigurnosti stanovnika stoje najmoderniji tehnički sustavi. Ulazi u stanove su osigurani protuprovalnim vratima. Svi stanovi povezani su s ulazom u zgradu portafonskim sustavom.

KUPAONICE - Sve kupaonice su opremljene sanitarnim uređajima visokokvalitetnog standarda i kvalitete, te jednoručnim armaturama. Za grijanje su predviđene radijatorske ljestve.

PODNE OBLOGE - Za podne obloge stanova predviđeni su parketi od prirodnog visokokvalitetnog drveta Hrasta, dok su podovi zajedničkih stubišta i hodnika popločeni gress keramikom prve klase.


CIJENE STANOVA:

1120 EUR – plaćanje 90 % potpisom predugovora

1170 EUR – plaćanje 50 % potpisom predugovora

1220 EUR – plaćanje 10 % potpisom predugovora

Ružina 20

Vanjski izgled zgrade  - Tlocrt prizemlja
  - Tlocrt 1. kata
  - Tlocrt 2. kata
  - Tlocrt 3. kata